Wammes - Logo

Verlanglijstje maken voor je kleintje?

Je kleintje is binnenkort jarig. Hoe laat je je aan je gasten weten welke cadeaus ze kunnen geven? Wammes heeft de oplossing! Je maakt eenvoudig een lijstje, geeft het een persoonlijk tintje met een leuke foto, en deelt het met familie en vrienden. Zij strepen af wat ze kopen, dus jij zit straks niet met dubbel speelgoed!

Stap 1: maak een lijstje

Een lijstje maken is met één klik op de knop geregeld. Nadat je het verlanglijstje is aangemaakt kun je het verder personaliseren, bijvoorbeeld met een leuke foto van je kleintje. Ook handig: zet de datum en tijd van het feestje bij het lijstje zodat mensen daar nog eens extra aan herinnert worden!

Stap 2: Zet cadeaus op het verlanglijstje

Uiteraard bepaal jij wat er op het verlanglijstje van je kleintje staat! Je kunt volledig vrij cadeaus toevoegen, zoeken in onze catalogus, of plak de link naar een product bij een webshop, en Wammes vult automatisch de details voor je in. In een handomdraai heb je een uniek verlanglijstje voor je baby gemaakt!

Stap 3: Deel het lijstje

Deel het verjaardagslijstje met familie & vrienden. Als je wilt kun je een persoonlijke link naar het lijstje maken zodat deze makkelijk te onthouden is, en bezoekers van het lijstje kunnen dit aan een vriendenlijst toevoegen. Jij bepaalt of iedereen toegang heeft of dat bezoekers eerst een geheime vraag moeten beantwoorden.

Een voorbeeld verlanglijstje voor een baby

Maak nu een verlanglijstje voor je kleintje

Maak in een paar simpele stappen een verlanglijstje bij Wammes. Maak een verlanglijstje, zet er cadeaus op, en deel het lijstje!