Wammes - Logo

Verjaardagslijstje maken?

Je wilt een verlanglijstje maken voor je verjaardag. Je wilt er alles op kunnen zetten, je lijstje een persoonlijke draai geven met een leuke foto, en zelf kunnen bepalen of cadeaus afgestreept kunnen worden en door wie. Bij Wammes kan het!

Stap 1: maak een lijstje

Een lijstje maken is met een klik op de knop geregeld. Nadat je verjaardagslijstje is aangemaakt kun je het verder personaliseren, bijvoorbeeld met een foto van jezelf, en de instellingen wijzigen.

Stap 2: Zet cadeaus op je lijstje

Uiteraard bepaal jij wat er op je lijstje staat! Je kunt volledig vrij cadeaus toevoegen, zoeken in onze catalogus, of je kunt de cadeauzoeker gebruiken. Of plak de link naar een product bij een webshop, en Wammes vult automatisch de details voor je in.

Ben je op zoek naar meer inspiratie? Bekijk dan ook onze pagina met cadeau-ideeën .

Stap 3: Deel je lijstje

Deel je verjaardagslijstje met familie & vrienden. Als je wilt kun je een persoonlijke link naar je lijstje maken zodat deze makkelijk te onthouden is, en bezoekers van je lijstje kunnen je aan een vriendenlijst toevoegen. Jij bepaalt of iedereen toegang heeft of dat bezoekers eerst een geheime vraag moeten beantwoorden.

Een voorbeeld verjaardagslijstje

Maak nu een verjaardagslijstje

Maak in een paar simpele stappen een verlanglijstje voor je verjaardag bij Wammes. Maak een verlanglijstje, zet er cadeaus op, en deel je lijstje!