Wammes - Logo

Sinterklaaslijstje maken?

Wil je snel en makkelijk een verlanglijstje maken voor Sinterklaas? Dat doe je natuurlijk bij Wammes! In een paar eenvoudige stappen maak je een lijstje, zet je er cadeaus op, en deel je het met familie & vrienden. Zo krijg jij alleen cadeaus waar je blij van wordt!

Stap 1: maak een lijstje

Een lijstje maken is met een klik op de knop geregeld. Je kunt achteraf de instellingen wijzigen en je sinterklaaslijstje personaliseren, bijvoorbeeld met een foto van jezelf.

Stap 2: Zet cadeaus op je lijstje

Je kunt volledig vrij cadeaus toevoegen, zoeken in onze catalogus, of je kunt de cadeauzoeker gebruiken. Of plak de link naar een product bij een webshop, en Wammes vult automatisch de details voor je in.

Bekijk ook onze pagina met cadeau-ideeën voor Sinterklaas .

Stap 3: Deel je lijstje

Deel je verlanglijstje met familie & vrienden. Als je wilt kun je een persoonlijke link naar je lijstje maken zodat deze makkelijk te onthouden is, en bezoekers van je lijstje kunnen je aan een vriendenlijst toevoegen. Jij bepaalt of iedereen toegang heeft of dat bezoekers eerst een geheime vraag moeten beantwoorden.

Een voorbeeld verlanglijstje

Maak nu een Sinterklaaslijstje

Maak in een paar simpele stappen een Sinterklaaslijstje bij Wammes. Maak een verlanglijstje, zet er cadeaus op, en deel je lijstje!