Wammes - Logo

Kerstlijstje maken?

Wil je eenvoudig een verlanglijstje maken voor Kerst? Bij Wammes kan het! Maak een lijstje, zet er cadeaus op, en deel het met je familie & vrienden. Zij kunnen afstrepen wat ze je geven, dus je krijgt geen dubbele cadeaus.

Stap 1: maak een lijstje

Een lijstje maken is met een klik op de knop geregeld. Je kunt achteraf de instellingen wijzigen en je kerstlijstje personaliseren, bijvoorbeeld met een foto van jezelf.

Stap 2: Zet cadeaus op je lijstje

Je kunt volledig vrij cadeaus toevoegen, zoeken in onze catalogus, of je kunt de cadeau zoeker gebruiken. Of plak de link naar een product bij een webshop, en Wammes vult automatisch de details voor je in.

Bekijk ook onze pagina met kerstcadeau ideeën .

Stap 3: Deel je lijstje

Deel je kerstlijstje met familie & vrienden. Als je wilt kun je een persoonlijke link naar je lijstje maken zodat deze makkelijk te onthouden is, en bezoekers van je lijstje kunnen je aan een vriendenlijst toevoegen. Jij bepaalt of iedereen toegang heeft of dat bezoekers eerst een geheime vraag moeten beantwoorden.

Een voorbeeld Kerstlijstje

Maak nu een Kerstlijstje

Maak in een paar simpele stappen een Kerstlijstje bij Wammes. Maak een verlanglijstje, zet er cadeaus op, en deel je lijstje!