Wammes - Logo

Veelgestelde vragen

Over de cadeauzoeker
Kan ik alleen cadeaus voor anderen zoeken?
Nee hoor, Wammes werkt ook uitstekend als je een cadeau voor jezelf zoekt. Bijvoorbeeld voor op je verlanglijstje, of misschien wil je gewoon iets leuks voor jezelf kopen. Ben je op zoek naar een cadeau voor jezelf? Begin dan hier.
Hoe weet ik welke foto's ik het beste kan kiezen?
Kies de foto's die je het beste vindt passen bij de persoon waar je iets voor wilt kopen. Staat er niks tussen? Klik dan op de knop "Toon nieuwe foto's". Twijfel je? Probeer het gewoon eens, je kunt altijd later opnieuw beginnen en andere foto's kiezen. Je zult zien dat Wammes elke keer met andere cadeausuggesties komt!
Moet ik perse een optie kiezen om als accent aan Wammes mee te geven?
Nee, dit hoeft niet. Wammes bepaalt al een profiel op basis van de foto's die je hebt gekozen. Met de optie om een accent mee te geven kun je het profiel meer uitgesproken maken. Krijg je met alleen foto's geen cadeautips die passen? Probeer dan eens een accent aan te geven, je zult zien dat het beter gaat.
Over je verlanglijstjes
Hoeveel lijstjes kan ik maken?
Je kunt zoveel lijstjes aanmaken als je zelf wilt. Ga naar je verlanglijstje(s) en klikt op de grote "+" om een nieuw lijstje aan te maken.
Ik wil niet al mijn lijstjes delen!
Elk lijstje dat je aanmaakt bij Wammes heeft een unieke link. Je deelt dus altijd maar één lijstje tegelijk. Iemand die toegang heeft tot één van je lijstjes heeft niet automatisch toegang tot je andere lijstjes.
Hoe voeg ik iets toe aan mijn lijstje?
Iets toevoegen aan je lijstje kan op twee manieren.
  • Via de cadeauzoeker. Gebruik de cadeauzoeker om inspriatie op te doen. Zie je iets leuks tussen de suggesties? Druk of klik op het hartje om dit product toe te voegen aan één van je lijstjes.
  • Zet direct iets op je lijstje. Ga naar het lijstje waar je iets aan wilt toevoegen en klik op de knop onderaan "Nieuw cadeau". Je kunt nu een cadeau toevoegen. Als je de naam van het cadeau invult zoekt Wammes dit artikel ook gelijk op bij de bij ons aangesloten webshops, je kunt het dan eenvoudig toevoegen, maar helemaal zelf iets toevoegen kan natuurlijk ook!
Hoe kan ik mijn verlanglijstje persoonlijker maken?
Wammes biedt een aantal manieren om je lijstje persoonlijker te maken. Je kunt dit doen door naar de instellingen van je lijstje te gaan, vanuit het overzicht van je verlanglijstjes klik je op het tandwiel-icoon bij het betreffende lijstje. Je kunt nu een introductietekst toevoegen, een afbeelding, en een profielfoto.
Algemeen
Ik heb een bug gevonden
Oei! Als je een mailtje naar ons stuurt lossen wij het zo snel mogelijk op!
Hoe kan ik mijn account en al mijn lijstjes verwijderen?
Stuur ons een mailtje en wij zorgen dat je account verwijderd wordt. Let op: al je lijstjes zijn dan weg, en links die je eerder met vrienden of familie hebt gedeeld werken niet meer.
Op de hoogte blijven? Volg ons!