De spanning van ’s ochtends beneden komen. Vol verwachting, snel naar je schoen. Zijn Sint en Piet langs geweest? Hebben ze cadeautjes in je schoen gedaan? Wat zou er toch in je schoen zitten? Chocolade munten, een armbandje, knikkers of een speelgoedautootje, allemaal superfijn om de dag te beginnen. En het allermooiste is natuurlijk dat dit een fijne manier is om af te tellen naar Pakjesavond. De avond waar het natuurlijk allemaal moet gebeuren. Het gebons op de deur. Naar de deur rennen en daar een grote jute zak vinden. Van Sint en Piet was natuurlijk geen spoor meer te bekennen. Maar dat gaf niet, want de zak met cadeautjes slokte gelijk je aandacht op. Snel de zak leeg maken en kijken op welke cadeaus allemaal jouw naam stond. Hopelijk had Sinterklaas je verlanglijstje gehad. Je kon niet wachten om dat te gaan ontdekken. Helaas moest je dan eerst natuurlijk het gedichtje voorlezen, voordat je die grote doos mocht uitpakken. Terwijl je natuurlijk zo snel mogelijk het cadeaupapier er vanaf wilde scheuren. En wat zou er toch in die surprise zitten? Een grote doos met LEGO of juist een gedicht met aanwijzingen waar je in huis moest gaan zoeken? Dan lag het cadeau natuurlijk op zolder verstopt of in een kledingkast. Of een hele grote surprise met een heel klein cadeautje. Was je toch mooi op het verkeerde been gezet. En dan tussen het uitpakken van de cadeaus door toch net iets te veel pepernoten, chocoladeletters en speculaas eten. Maar een beetje misselijk zijn mocht de pret niet drukken. Heerlijk spelen met al het nieuwe speelgoed. Dat was een jaar wachten en weken in spanning zitten meer dan waard.

Wat is het toch jammer dat je als volwassene die spanning zelf niet meer voelt met Sinterklaas. Als je al spanning voelt met Sinterklaas dan is het misschien eerder stress. Wat moet je dit jaar allemaal gaan kopen? Winkel in, winkel uit, tegelijkertijd met half Nederland op zoek naar leuke cadeautjes. Door weer en wind de winkelstraat in. Dan is online shoppen toch wel comfortabeler. Lekker vanaf de bank met een kopje thee en een stuk speculaas. Het grote voordeel van door de winkelstraat te struinen is wel dat je er makkelijker inspiratie op doet. Gewoon even rondkijken in de winkel om te kijken of je ideeën krijgt. Niet onbelangrijk als je nog niet precies weet wat je cadeau wilt geven. Wat nu als het online ook makkelijk is om inspiratie op te doen? Gelukkig is dat de missie van de Lui van Wammes. Wij zorgen voor inspiratie met het gemak van online shoppen.

Dus geen stress, Wammes helpt je de feestdagen door!

Tip: maak een verlanglijstje

Wil je het voor anderen makkelijk maken om iets voor jou te kopen waar je echt blij van wordt? Zorg dan voor een verlanglijstje. Je maakt bij Wammes eenvoudig een verlanglijstje voor Sinterklaas.

Schoencadeautjes voor Sinterklaas

Ben je op zoek naar leuke schoencadeautjes voor kinderen? Kijk dan eens hier.

Sinterklaascadeaus voor kinderen

Zoek je wat grotere cadeaus om de kinderen een leuke Pakjesavond te bezorgen? Ook dan heeft Wammes de de beste cadeautips.

Sinterklaas cadeauzoeker

Ben je op zoek naar leuke cadeaus voor volwassenen? Probeer dan onze unieke cadeauzoeker. Op basis van een aantal foto’s die jij kiest, vindt ons algoritme de leukste cadeaus.