Een kerstcadeau voor een vrouw kopen moeilijk? Niet met hulp van Wammes! Wij hebben de beste cadeautips voor je verzameld. Wil je meer en persoonlijker ideeën? Probeer ook de cadeauzoeker voor vrouwen .

Je wilt buiten de decemberdrukte al liever niet het winkelcentrum in om te gaan shoppen, laat staan midden in december. Cadeaus online bestellen is dan wel zo makkelijk, maar online even rondkijken is soms nog best lastig. Wij hebben hier de beste tips voor kerstcadeaus voor vrouwen verzameld zodat jij straks en topcadeau hebt om te geven.

Tip: voorkom cadeaus waar je niks aan hebt, maak een verlanglijstje voor kerst!

/_nuxt/img/v-a-tao-KGB8Ctwss90-unsplash (1).bdd044c.jpg

Beauty & mooi cadeautips

Wie ziet er niet graag mooi uit? Zeker rond de feestdagen een terugkerend thema. Maar, het is niet altijd makkelijk een cadeau te kopen dat daar goed bij aansluit. Denk daarom ook eens aan een verwencadeau: daarmee zit je altijd goed. Ook dan kan het nog moeilijk zijn om te kiezen; ga je voor een saunabon? Een massage? Nog iets anders? Met deze bon geen probleem, want de ontvanger kan zelf kiezen waar ze van gaat genieten (en met wie!)

Je hoeft natuurlijk niet altijd het huis uit om te genieten en te ontspannen. Deze cadeau tip zorgt ervoor dat het in huis altijd heerlijk ruikt, en Phytosun Pietra ziet er nog mooi uit ook.

De cadeau tip voor iemand met goede voornemens: een fitnesstracker. Met deze hippe Fitbit meet je je dagelijkse activiteit, maar ook je slaap. Met zo'n topcadeau wordt het voor de ontvanger een eitje om de goede voornemens vol te houden!

Cadeau tips voor in huis

Niet elk kerstcadeau hoeft perse enorm kerstig zijn. Denk bijvoorbeeld ook eens aan een cadeau voor een vrouw die graag aandacht aan haar interieur besteedt. Ook daarvoor ben je bij Wammes aan het goede adres. Deze tips zijn specifiek gericht op het interieur in de donkere wintermaanden, kijk ook eens hier voor onze algemene tips voor de woonstylist.

Dé cadeau tip voor een interieur met een persoonlijk tintje: een lightbox. Ook leuk om zelf vast uit te pakken en opnieuw in te pakken met alvast een persoonlijke boodschap erop!

Een huis fleurt altijd op met meer groen. Heeft de vrouw waar je een cadeau voor zoekt geen groene vingers? Ook dan hebben wij een passende cadeau tip! Deze Pikaplant Jar zit in een volledig eigen ecosysteem, je hoeft hem nooit water te geven.

Voor de dierenliefhebber tippen we deze leuke origami beeldjes. Hieronder zie je de vos, maar er zijn diverse andere dieren beschikbaar. Een stijlvolle aanvulling op elk interieur!

Overige tips voor kerstcadeaus voor vrouwen

Niet elk kerstcadeau hoeft een kerstcadeau te zijn!

Je leest het goed, een kerstcadeau mag ook best gewoon zomaar een cadeau zijn. Kom je er echt niet uit? Denk dan eens bij jezelf na wat je voor deze vrouw zou kopen als het geen kerstcadeau was. Wat zou ze graag willen voor haar verjaardag bijvoorbeeld? Misschien heeft ze nog wel een verlanglijstje waar wat op staat, als je daar iets van geeft weet je zeker dat je goed zit.

Geef iets lekkers (voor erbij)

Denk aan luxe chocola of een bijzondere fles wijn. Kijk hierbij vooral naar artikelen met een verhaal, haal dus niet gewoon de duurste fles wijn bij de plaatselijke supermarkt. Wel leuk: een fles wijn uit haar favoriete vakantiebestemming of uit een jaar dat voor haar bijzonder is. Als je iets lekkers cadeau geeft doe je dat bij voorkeur als aanvulling op een ander cadeau, behalve als het heel bijzonder is natuurlijk!

Direct naar de Kerstcadeauzoeker

In onze cadeauzoeker vind je specifieke cadeaus voor Kerst. Neem de persoon voor wie het cadeau is in gedachten, kies passende afbeeldingen voor haar en bepaal het budget. Je krijgt dan direct een overzicht van relevante cadeaus.