Ben je op zoek naar een kerstcadeau voor een man? Wij helpen je verder met de beste cadeautips! Wil je meer ideeën? Probeer ook de cadeauzoeker voor mannen.

Tip: voorkom cadeaus waar je niks aan hebt, maak een verlanglijstje voor kerst!

Een leuk kerstcadeau kopen is vaak een hele uitdaging. Het is al druk en duur genoeg in de decembermaand, en natuurlijk heb je weinig zin om de stad in te gaan met de decemberdrukte. Gelukkig hoeft dat ook helemaal niet, een leuk cadeau uitzoeken kan prima vanaf de bank of uit je luie stoel. Op deze pagina hebben we de beste cadeautips verzameld voor kerstcadeaus voor een man.

Gadget cadeautips

Mannen houden van gadgets, ook met kerst. Gelukkig is niet elke gadget een complex stuk elektronica, en ook niet elke gadget heeft de prijs van de laatste iPhone. Weet je niet wat voor gadgets hij leuk vindt? Kijk dan eens naar deze Mystery Box: vol herfstige gadgets!

Wat is er lekkerder dan op een koude winterdag lekker lang in bed blijven liggen? Lekker lang in bed blijven liggen met al je gadgets bij de hand natuurlijk! Deze cadeau tip is uitermate geschikt voor elke man die graag in bed nog even Netflixt of Insta checkt. Ook te gebruiken voor andere gadgets...

Dompel je helemaal onder in de nostalgie van de games van toen met deze Playstation Classic. Met klassiekers als Final Fantasy VII, Resident Evil, Tekken 3 en nog veel meer staat deze classic garant voor uren gezelligheid! De ideale cadeau tip voor de gamer die met weemoed denkt aan de games van toen.

Cadeau tips voor winterse activiteiten

Een cadeau hoeft lang niet altijd een tastbaar ding te zijn dat je op kerstochtend kunt uitpakken om gelijk te gebruiken. Denk bijvoorbeeld ook eens aan een mooie ervaring of activiteit. Natuurlijk zijn niet alle activiteiten even geschikt voor de wintermaanden, maar deze slipcursus juist wel!

Liever wat rustigers en wil je de ontvanger van je cadeau nog wat te kiezen geven? Dan is bijvoorbeeld deze Bongo Bon een uitstekend cadeau idee. Bijkomend voordeel is dat deze bon voor 2 personen is, en een dankbare ontvanger weet natuurlijk wel wie hij mee moet nemen...

Voor een echte bierliefhebber is dit de perfecte cadeau tip: een rondleiding in de Hertog Jan brouwerij met speciale brouwerslunch.

Op zoek naar meer activiteiten om cadeau te geven? Kijk eens bij cadeau tips voor iemand die alles al heeft.

Lekkere winterse cadeau tips

Kerst en lekker eten en drinken gaan hand in hand. Met een cadeau dat daarbij aansluit zit je altijd goed. Kijk ook eens bij onze cadeaus voor een bourgondiër.

Voor de bierliefhebber is er altijd veel keuze. In deze Bier&Box zitten 5 authentieke Belgische speciaalbieren. Wat deze Box bijzonder maakt is het meegeleverde breekijzer: je moet zelf aan de slag om de Box open te breken! Zeker origineler als cadeau dan zomaar een bierpakket.

Winter is coming! De perfecte cadeau tip voor een fan van Game of Thrones die ook van wat sterks houdt: Johnnie Walker White Walker Whiskey.

Uiteraard zijn er ook veel mannen die zelf hun mannetje staan in de keuken! Voor deze mannen hebben we dit unieke kookboek als cadeau tip. Uit de recensie van NRC: 'Dit is zoals een kookboek hoort te zijn!'

Direct naar de Kerstcadeauzoeker

In onze cadeauzoeker vind je specifieke cadeaus voor Kerst. Neem de persoon voor wie het cadeau is in gedachten, kies passende afbeeldingen voor hem en bepaal het budget. Je krijgt dan direct een overzicht van relevante cadeaus.