De foute kersttrui is een wereldwijd fenomeen en ook in Nederland niet meer weg te denken. Zo is er inmiddels een officiele Foute Kersttruiendag (dit jaar op 13 december) en is er de Ugly Sweater Run, waarbij mensen vrijwillig 5km afleggen in een zo fout mogelijke kerst-outfit.

Is een foute kersttrui niet leuk genoeg meer? Of ben je op zoek naar iets originelers? Wij verzamelden de beste alternatieven voor de kersttrui! Uiteraard zeer geschikt om cadeau te geven.

Tip: maak een kerst-verlanglijstje, zo krijg je alleen cadeaus waar je echt blij van wordt!

/_nuxt/img/keila-hotzel-71jYZb6Ag7M-unsplash.53635d1.jpg

Het stijlvolle alternatief voor de kersttrui: de kerstjurk. Brengt foute kerstartikelen op geheel eigen niveau! Natuurlijk kun je ook 5km gaan hardlopen in deze kerstjurk, maar wij zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen.

Global warming is een serieus probleem, maar dat hoeft niet te betekenen dat je geen witte kerst meer kunt hebben! Met deze instant-sneeuw maak je in een handomdraai 20 liter sneeuw. Je bepaalt zelf of je de sneeuw cadeau geeft voor of na je er sneeuwballen van hebt gemaakt ;)

Een muts-have: kerstmuts met baard, zo blijft niet alleen je hoofd warm. Advies is wel om de baard af te doen voor het kerstdiner, of voordat je 5km gaat hardlopen.

Op zoek naar een activiteit om de kerstvakantie door te komen? Met deze Diamond Dotz knutsel je in een handomdraai een episch foute kerstplaat in elkaar.

Het liefst heb je natuurlijk iets unieks deze Kerst. Dat lukt met deze kerstmok: laat hem eenvoudig bedrukken met een foto en tekst. Ook geschikt om een flinke borrel te verbergen als je anders het kerstdiner niet door komt.

Voor iedereen die een kersttrui te flamboyant vindt, maar wel graag in stijl de kerst beleft, zijn deze wintersokken uitermate geschikt. De meest subtiele kerstoutfit ooit.

Sokken wel een leuk idee, maar wil je het liever iets wilder? Deze set kerstsokken is gegarandeerd fout. Pro-tip: trek twee verschillende sokken aan voor extra fout-punten!

Ken jij iemand die het altijd koud heeft in de winter? Geef dit kerstkleed cadeau en ze zitten er gegarandeerd warmpjes bij.

Wil je iemand echt onderdompelen in de kerstgedachte? Met deze kaart spreek je zelf een bericht in. Na openen van de kaart door de ontvanger blijft je bericht zich herhalen tot de batterijen op zijn!

Direct naar de Kerstcadeauzoeker

In onze cadeauzoeker vind je de beste cadeau tips. Neem de persoon voor wie het cadeau is in gedachten, kies passende afbeeldingen en bepaal het budget. Je krijgt dan direct een overzicht van originele cadeaus.