All work and no play? Bij Wammes houden we wel van een uitdaging! Met onze handige cadeausuggesties zorg je dat zelfs de ergste workaholic even niet meer aan die naderende deadline denkt.

Cadeau Tip 1

Kan jouw workaholic wel wat meer rust en balans gebruiken? In dit boek geeft de Koreaanse monnik Sunim inzichten en adviezen om in het drukke leven op zoek te gaan naar rustpunten.

Cadeau Tip 2

Prachtig leren notebook voor de workaholic die graag georganiseerd is een alles opschrijft. Met dit cadeau bij de hand hoef je nooit meer iets te vergeten!

Cadeau Tip 3

Dit cadeau is bij uitstek geschikt voor een ondernemende workaholic. Aan de hand van online en offline voorbeeldbedrijven legt Robbie Kellman Baxter uit wat het membership-model inhoudt en hoe je het in je eigen bedrijfstak toe kunt passen.

Cadeau Tip 4

Het zwarte goud, de olie van elke harde werker! Zonder goeie kop koffie loopt de motor vast. Met dit practige espresso-apparaat ben je altijd voorzien van Italiaanse kwaliteit.

Cadeau Tip 5

Het ultieme cadeau voor de workaholic met een kantoor aan huis: zelfklevende krijtbord-tape. Plak de tape aan de muur en je hebt een instant krijtbord!

Cadeau Tip 6

Als je een cadeau zoekt voor iemand die op het werk snel is afgeleid is dit de gouden tip. Mark Tigchelaar laat aan de hand van nieuw wetenschappelijk onderzoek en voorbeelden uit de praktijk zien hoe je weer grip op je focus krijgt!

Cadeau Tip 7

Voor de stijlvolle werker is er deze goudkleurige, zeshoekige pennenhouder. Maakt van een kantoor een stijlvolle werkplek!

Cadeau Tip 8

Liefhebber van salamipizza? Altijd op de hoede voor een worst-case scenario? Met deze unieke notitiebriefjes heb je in ieder geval de worst altijd bij de hand!