Hippe kussentjes, gave prints en trendy accessoires: bij Wammes vind je het perfecte cadeau voor de echte woonstylist. Daarmee kunnen ze helemaal los met de nieuwste designtrends voor in huis, in de tuin of op kantoor.

Cadeau Tip 1

Geef je muur een uniek tintje met deze gepersonaliseerde poster. Geef een locatie en een titel door, en je ontvangt een unieke poster met de coordinaten van de locatie erop. Superleuk voor bijvoorbeeld de plek van je bruiloft, je huis, of een andere bijzondere locatie.

Cadeau Tip 2

De moderne woonstylist doet het lekker zelf! Ideaal cadeau voor de woonstylist die de inrichting echt uniek en persoonlijk wil maken. Ook geschikt voor beginners en mensen met twee linkerhanden.

Cadeau Tip 3

Als je iemand met gevoel voor stijl mee wilt nemen voor een nachtje weg doe je dat natuurlijk niet in een stijlloos hotel, maar in een unieke locatie! Deze bon is goed voor een nachtje weg voor twee, inclusief ontbijt.

Cadeau Tip 4

Deze cadeautip is voor iemand de woonstylist die communiceert met emoticons: letterbox met niet alleen letters, maar ook met 🎉 emoticons! 🎉 Eigenlijk dus een emoticonbox. Of een emoticon-letter-box? In ieder geval, leuk!

Cadeau Tip 5

Stijlvolle wijnfleshouder die niet misstaat in de woon- of eetkamer. Waarom je fles wijn in de kast houden tot je 'm openmaakt?

Cadeau Tip 6

Nog een stap verder gaat deze zwevende bloempot. Deze bloempot combineert stijl met innovatie!

Cadeau Tip 7

Op zoek naar iets écht bijzonders? Deze ultieme wandklok met wereldkaart is van metaal en glas en weegt maar liefst 8,5 kilo. Met dit cadeau maak je zeker indruk!