Nieuwer = altijd beter. Wat net nog in was, is nu namelijk al weer zó vorige week. Gelukkig houden we bij Wammes een oogje op de nieuwste trends en ontwikkelingen, zodat je ook slaagt voor de kritische trendwatcher.

Cadeau Tip 1

Met deze brillenkoker is je bril zelfs trendy als je 'm niet op hebt! Extra handig, als je bril er niet in zit vouw je de Alife brillenkoker makkelijk plat en past hij goed in je tas. Handig cadeau voor elke trendy brildrager!

Cadeau Tip 2

De perfecte rugtas combineert retro met moderne stijl. Verkrijgbaar in 13 kleurcombinaties, dus deze cadeautip matcht altijd!

Cadeau Tip 3

De dagen worden korter en goede verlichting op je fiets is natuurlijk belangrijk. Ken jij zo iemand die nooit fietslampjes bij zich heeft? Geef dan dit lichtsnoer voor op de fiets cadeau!

Cadeau Tip 4

We blijven nog even in de wintersferen! Dit is het perfecte cadeau voor de liefhebber van trendy en foute kerstruien: bijpassende foute kerstokken!

Cadeau Tip 5

Deze pac-man sleutelhanger is een leuk kleinigheidje om cadeau te geven aan een liefhebber van de retro arcade-stijl.

Cadeau Tip 6

Natuurlijk ben je zuinig op je tablet, maar zo'n apparaat past echt niet altijd bij je zorgvuldig uitgezochte look. Dat los je eenvoudig op met deze gepersonaliseerde smart cover!

Cadeau Tip 7

Laat de trends even voor wat ze zijn en ga eens heerlijk ontspannen. Maar, een trendwatcher doet dat natuurlijk wel in stijl op deze unieke Wellnessboot!