‘Harder, better, faster, stronger’: het kan altijd beter. Of je nou iets zoekt voor een die-hard sportfanaat, beginnende sporter of voor iemand die gewoon wel wat beweging kan gebruiken, wij hebben het ideale cadeau. Op uw plaatsen, klaar… af!

Cadeau Tip 1

Op zoek naar een cadeau voor een #fitboy of een #fitgirl, die ook nog eens druk druk druk is? Met deze optrekstang traint hij of zij eenvoudig thuis!

Cadeau Tip 2

Een gezonde geest in een gezond lichaam! In dit boek laat Wouter de Jong zien hoe je in 12 weken je mentale conditie kunt verbeteren. Wetenschappelijke inzichten en leuke anekdotes wisselen elkaar af. Een tip voor elke sporter die een nieuwe uitdaging zoekt.

Cadeau Tip 3

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor een sportfanaat die vaak klaagt over stijve spieren of spierpijn? Met deze foamroller maak je eenvoudig je spieren los na het sporten en verminder je spierpijn.

Cadeau Tip 4

Dit cadeau is perfect voor een yogi in de grote stad: door de natuurlijke look waan je je in de natuur! Verkrijgbaar met hout- of graslook.

Cadeau Tip 5

Het perfecte cadeau voor de fanatieke sporter bij wie de sixpack maar niet wil doorbreken! Een buikspierwiel biedt een eenvoudige - maar zware - uitdaging voor je core.

Cadeau Tip 6

Dit cadeau is uitermate geschikt voor de fanatieke sporter die (helaas) een kantoorbaan heeft. Even het netje vastzetten met de zuignappen en tafeltennissen maar! Ook leuk voor een collega, heb je er zelf ook plezier van 😉

Cadeau Tip 7

Met deze laatste cadeautip zet je elke sporter in het zonnetje: een gepersonaliseerde beker!