Hee reiziger! Begint het nou alweer te kriebelen? Bij ons vind je leuke hebbedingen en handige gadgets voor onderweg. Handig om nog eens stil te staan bij die supergave reis van toen, of om alvast te dagdromen over je volgende bestemming.

Cadeau Tip 1

Wat is er nu bevredigender dan alle bestemmingen afstrepen op deze kraswereldkaart? Dit cadeau is ook zeer geschikt om na de wereldreis mee te kunnen opscheppen.

Cadeau Tip 2

Altijd tof om nieuwe mensen te ontmoeten, maar op een gegeven moment heb je alle gesprekken wel een keer gevoerd. Hoogste tijd om een compact gezelschapsspelletje tevoorschijn te toveren.

Cadeau Tip 3

Al die mensen die je ontmoet op reis en al die herinneringen. Het zou toch zonde zijn als je die vergeet? Ouderwets opschrijven is het antwoord!

Cadeau Tip 4

Een wereldreis maken betekent natuurlijk veel tijd doorbrengen in de bus, vliegtuig of auto. Lekker je eigen muziek luisteren zonder achtergrondherrie. Dit cadeau maakt het reizen veel aangenamer.

Cadeau Tip 5

Continue onderweg zijn kan na een tijdje vermoeiend worden. Even een paar dagen rust nemen met een goed boek is ter afwisseling best fijn. Met deze compacte e-reader geef je iemand eindeloos leesplezier cadeau.

Cadeau Tip 6

Op reis heb je natuurlijk niet altijd de mogelijkheid om je kleren te wassen. Dit T-shirt van merino wol is dan een ideaal cadeau, want het gaat niet zo snel stinken. Ideaal voor als die grote vakantieliefde of scharrel zich aandient.

Cadeau Tip 7

Of je nu thuis bent of op wereldreis bent, genoeg waterdrinken is altijd belangrijk. Als je veel onderweg bent is een goede waterfles daarom zeker een vereiste.

Cadeau Tip 8

Bij Wammes zijn we van de cadeaus. Maar niet alle cadeautjes zijn fijn om te krijgen. Als het water onderweg niet te vertrouwen is, loop je zo maar iets op. Een waterfilter is daarom een bijzonder praktisch cadeau voor op reis!

Cadeau Tip 9

En als we het dan toch over hygiëne hebben. Een handige toilettas is een must voor onderweg. Ook handig voor make-up. Je wilt natuurlijk wel een beetje stralend de wereld ontdekken.