De lui van Wammes houden zelf ook heel veel van grappige gadgets en handige technologische snufjes. Bij ons vind je daarom de nieuwste cadeautrends voor gadgetfreaks in alle soorten en maten. Klikken maar!

Cadeau Tip 1

Zoek je een cadeau voor een gadgetfreak die het moeilijk vindt om geen telefoon meer op de fiets te gebruiken? Deze waterproof telefoonhouder voor op de fiets is het antwoord!

Cadeau Tip 2

Als het kouder wordt uitstekend te combineren met deze handige handschoenen! Met deze handige handschoenen blijf je je telefoon gebruiken in weer en wind.

Cadeau Tip 3

Gadgets en wetenschap zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ook zeer geschikt voor een student scheikunde of iemand die juist wat bijles nodig heeft!

Cadeau Tip 4

Deze cadeautip is perfect voor iedereen die is opgegroeid met de klassieke Nintendo. Via HDMI aan te sluiten op elke moderne TV, en je hebt gelijk toegang tot 30 klassiekers waaronder Super Mario Bros en The Legend of Zelda.

Cadeau Tip 5

Op zoek naar een echte verrassing als cadeau? Met deze mystery box weet je zelf niet eens wat je geeft!

Cadeau Tip 6

Voor iedere nerd die op zoek is naar de antwoorden op de grote vragen is er dit boek. In begrijpelijke taal legt Stephen Hawking grote en moeilijke onderwerpen helder uit.

Cadeau Tip 7

Terwijl je zelf vertrekt naar dromenland leg je je gadgets te rusten in deze wolk standaard. Ultiem cadeau voor de gadgetfreak die ook houdt van stijl.

Cadeau Tip 8

Ben je juist op zoek naar een cadeau voor iemand die nooit afstand kan nemen van smartphone of tablet? Deze houder bevestig je aan de rand van je bed, en je hebt je gadgets altijd binnen handbereik.