Wammes - Logo

De leukste plaagcadeaus!

Het is altijd leuk om iemand een beetje te plagen met een cadeau. Maar wat zijn nu leuke cadeaus? Tijd voor wat cadeau inspiratie door de lui van Wammes!

Cadeau Tip 1

Je kent hem of haar vast wel. De echte autocoureur. Maar misschien is het zelfvertrouwen wat groter dan de daadwerkelijke stuurmanskunsten. Met cadeau kun je hier mooi een steekje onder water geven 😉 Natuurlijk ook geschikt voor brokkenpiloten!

Cadeau Tip 2

Wat voor cadeau geef je iemand die nooit uit bed kan komen? Een wegrijdende wekker natuurlijk! Lekker snoozen is er niet meer bij. Een ideaal cadeau voor de echte luilak. Bonustip: je kunt deze wekker natuurlijk ook verstoppen in zijn of haar slaapkamer!

Cadeau Tip 3

Lekker op de bank hangen, koffie erbij, maar niet de eigen rotzooi opruimen? Dan is dit cadeau wel een goed idee.

Cadeau Tip 4

Is iemand “full of hot air”, iemand die veel praat zonder echt iets te zeggen? Dan zou dit cadeau wel eens een subtiele hint kunnen zijn. Bijkomend voordeel van een ballonvaart, vanaf die hoogte kun je het gezwetst niet horen. Moet je natuurlijk niet zelf meegaan! Misschien niet helemaal geschikt voor mensen met hoogtevrees. 😉

Cadeau Tip 5

De betweter, wie kent hem niet? Met dit cadeau kun je eens goed testen of de betweter inderdaad wel alles beter weet. Vooral leuk als je graag plaagt in gezelschap.

Cadeau Tip 6

De lui van Wammes zijn de tijd van scheetkussens inmiddels wel ontgroeid, maar we kunnen het toch niet helemaal laten. Wat dacht je van dit toiletborstelpistool? Met dit cadeau geef je een vrij duidelijke hint als iemand de wc regelmatig niet helemaal netjes achterlaat… de viespeuk.

Cadeau Tip 7

Ben je vaak verwikkeld in politieke discussies? Met dit cadeau sla je discussies eenvoudig plat. Uitgebreid beproefd in Amerika!

Wil je meer cadeau inspiratie doen? Check dan onze cadeauzoeker. Of wil je gelijk een verlanglijstje maken? Check dan je lijstjes.

De lui van Wammes staan voor je klaar!