Wat zijn nu leuke cadeaus voor vrouwen. De lui van Wammes hebben Insta afgezocht naar de laatste trends, maar ook de 'usual suspects' mogen natuurlijk niet ontbreken. Van Pikaplanten tot de sauna, het staat allemaal op onze lijst.

Cadeau Tip 1

Iedereen vind gezond zijn belangrijk en er een beetje leuk uitzien is toch ook niet verkeerd? Met deze dit cadeau combineer je beide. Deze Fitbit helpt met je trainingen en ziet er stijlvol uit.

Cadeau Tip 2

Dit cadeau cadeau zorgt voor sfeer in huis. Een lekkere geur, sfeerverlichting en mist, zorgen samen voor een aangenaam en gezond klimaat in huis.

Cadeau Tip 3

Op een lijstje met cadeau ideeën voor vrouwen kan natuurlijk de sauna niet ontbreken. Bubbels er bij, verder niks meer aan doen. Met dit cadeau kun je lekker ontspannen.

Cadeau Tip 4

Nog een klassieker op de lijst. Met dit cadeau kun je er bijna niet naast zitten. De juiste geur uitkiezen kan echter wel lastig zijn. Wij vonden deze lekker ruiken.

Cadeau Tip 5

Liefdespillen... klinkt eng, maar niet gelijk afhaken en naar de volgende cadeautip gaan! Het zijn namelijk kleine liefdesbriefjes. In elke pil zit een briefje, waar je iets liefs op kunt schrijven. Geef iemand bij het ontbijt een dosis liefde mee. Wel even erbij zeggen dat de pillen niet doorgeslikt mogen worden.

Cadeau Tip 6

Het leven kan soms wat jachtig en druk zijn. Af en toe tijd nemen voor bezinning en genieten van de mooie dingen om je heen is eigenlijk wel een must. Dit boek zet je op het goede spoor.

Cadeau Tip 7

Een romantisch weekendje weg. Super leuk om cadeau te geven, vooral als je zelf mee mag!

Cadeau Tip 8

De laatste trend in thuis tuinieren. Nu ja... tuinieren, met deze plant is dat niet echt nodig. Je hoeft de plant namelijk geen water te geven. Ideaal voor iemand die wel van groen houdt, maar geen groene vingers heeft.