Cadeaus kopen voor mannen moeilijk? Niet meer met deze inspiratielijst van Wammes. Wij zetten de populairste cadeaus voor mannen voor je op een rij.

Cadeau Tip 1

Een boek voor echte mannen. Over het hakken, kappen, stapelen, en in de fik steken van hout. Uit de recensie van NRC Handelsblad: "Een schitterend filosofisch relaas over hoe mannen echt man worden met een hakbijl als gereedschap. Zoals poolhelden hun mannelijkheid aansprekend in de mythische wereld van de witte hel, zo doen houthakkende mannen dat in contact met een scherpgeslepen bijl en een gierende kettingzaag." Mannelijker dan dit wordt het niet.

Cadeau Tip 2

Een cadeau voor de bierliefhebbende man (of vrouw): dineren bij de Hertog Jan brouwerij. Inclusief rondleiding, en uiteraard heerlijk bier direct uit de brouwerij.

Cadeau Tip 3

Wat is er beter dan Pizza of BBQ? Juist: Pizza van de BBQ! Met deze houtskool barbecue bereid je niet alleen heerlijke vleesgerechten, met de bijgeleverde pizzaring bak je ook nog eens de beste pizza's!

Cadeau Tip 4

Wie houdt er niet van een man die goed ruikt? Toch zie je veel mannen niet vrijwillig in de parfum zaak rondneuzen. Doe jezelf en een man een plezier met deze stijlvolle en mannelijke Eau de Toilette.

Cadeau Tip 5

Deze stijlvolle karaf is onze cadeautip voor de man die van whiskey houdt. Dankzij de mooie eikenhouten voet ook nog eens een aanvulling voor je interieur!

Cadeau Tip 6

De Beard Buddy is het cadeau voor de man die trots is op zijn baard. Hartstikke mooi natuurlijk, maar tijdens het trimmen of scheren springen de losse haartjes de hele badkamer door. Met de Beard Buddy is dat verleden tijd.

Cadeau Tip 7

Vaak is het leuker om een ervaring cadeau te geven (of krijgen!) dan iets materieels. Maar wat voor ervaring geef je dan? Laat de ontvanger zelf kiezen met deze Bongo Bon: keuze uit 200 avontuurlijke activiteiten.

Cadeau Tip 8

Het ultieme boek over de hamburger: 25 recepten voor uiteenlopende hamburgers. Koken was nog nooit zo stoer en lekker. Het perfecte cadeau voor een hamburgerliefhebber!