Wat geef je de bourgondiër die alles al heeft? (Of was je nou alweer van plan om gewoon maar een fles wijn te halen?) Geen nood, wij weten het wel! Dit zijn onze aanraders voor de echte levensgenieter.

Cadeau Tip 1

Een gouden combinatie: lekker een stuk fietsen en onderweg meerdere stops maken om te genieten van culinaire hoogstandjes! Er is ruime keuze uit fietsroutes van verschillende lengtes, dus dit cadeau is geschikt voor zowel de sportieve als de minder sportieve levensgenieter.

Cadeau Tip 2

De echte bourgondiër leeft natuurlijk graag als een god in Frankrijk. Hoe doe je dat beter dan met deze unieke kaasplank! Uiteraard ook geschikt voor croissants en baguette.

Cadeau Tip 3

Dit cadeau is zeer geschikt voor de wijnliefhebber die wellicht iets teveel wijnliefhebber is geworden. De puzzel moet eerst opgelost worden voordat je bij de wijn kunt!

Cadeau Tip 4

De wijnliefhebber die ambities heeft om ook wijnkenner te worden geef je dit boek cadeau. Vol informatie, infographics, en praktische tips & trucs.

Cadeau Tip 5

Laat je je liever bedienen? Deze wijnproeverij inclusief rondleiding is het ultieme cadeau voor de wijnliefhebber!

Cadeau Tip 6

Als laatste cadeautip voor wijnliefhebbers deze hippe wijnkoeler. Je plaatst de staaf in de vriezer, en daarna in een geopende fles. De wijn blijft lekker lang koel, en je hoeft niet heen en weer te lopen naar de koelkast! Totdat de fles leeg is en je een nieuwe moet halen natuurlijk.

Cadeau Tip 7

Ontdek de wereld van Truffel met deze voortruffelijke experience. Deze leerzame en smaakvolle ervaring is voor iedereen die meer wil leren over de Truffel.

Cadeau Tip 8

De Grote Kleyn is de kookbijbel voor elke kok die zichzelf serieus neemt. Maar liefst 1008 pagina's vol informatie over ingrediënten, technieken, en historie. Een topcadeau voor elke kok.