Hoezo moet je per se de wijde wereld in om lol te hebben? Soms hoef je niet verder te kijken dan je eigen woonkamer. Hieronder vind je onze gouden cadeautips voor bankhangers, huiselijke typjes en ultimate chillers. Voeten omhoog, drankje erbij, hoppa. Niks meer aan doen.

Cadeau Tip 1

Heb je het vaak koud op de bank? Met deze super-snugge Snug Rug is dat verleden tijd. Met mouwen voor je armen en een handig zakje voor de afstandbediening en een zak m&m's!

Cadeau Tip 2

Netflix uitgespeeld? Lees in dit prima te behappen boek waarom je er goed aan gedaan hebt veel series te kijken in plaats van boeken van oude filosofen te lezen. Ellen ter Gast neemt je bij de hand en neemt tv-series als basis voor een filosofische reflectie.

Cadeau Tip 3

Als je je boek niet in een avond binget is het wel zo handig om er een boekenlegger bij te hebben. Met deze Nessie doe je dat in stijl!

Cadeau Tip 4

Als je je eigen bank nu wel genoeg gezien hebt, tijd om een keer ergens anders te gaan bankhangen! Natuurlijk heb je geen zin in een drukke bioscoop, maar wat dacht je van een bioscoopzaal voor jou (en je partner) helemaal alleen? Inclusief popcorn en drankje, en je kunt zelf de film uitkiezen!

Cadeau Tip 5

Voor de ultieme luilak: deze zelfroerende mok! Roert je koffie, thee, of cup-a-soup. Helaas moet je 'm wel nog zelf aanzetten, wanneer de zelfroerende mok met gedachtenlezer beschikbaar komt zetten wij 'm uiteraard bovenaan deze pagina!

Cadeau Tip 6

De meeste mensen zullen op vakantie hun bank niet mee kunnen nemen, maar je wilt natuurlijk wel ergens kunnen hangen. Dit handige alternatief past in elke koffer.

Cadeau Tip 7

Als je liever thee drinkt op de bank doe je dat natuurlijk ook graag in stijl. En, je wilt niet halverwege je film of serie op moeten staan om een nieuwe kop te zetten. Met deze trendy gietijzeren theepot blijft je thee optimaal warm, dus ben je de hele avond voorzien.