Algemene tips voor een top cadeau

In dit artikel lees je 5 algemene tips voor een goed cadeau. We verzamelden ook 6 veelgemaakt fouten rondom cadeaus. Die wil je niet maken!

De beste cadeau tips voor een vrouw

Ben je specifiek op zoek naar een cadeau voor een vrouw, dan zijn er toch een paar dingen om rekening mee te houden! Zeker als je zelf geen vrouw bent is het soms een hele kluif om een geschikt cadeau voor een vrouw te vinden. Elke vrouw is anders, het perfecte cadeau past bij haar persoonlijk.

Uit onderzoek blijkt dat vrouwen minder dan mannen blij zijn met high-tech en games, en juist meer met sieraden en beauty- of wellnesscadeaus. Onze tips sluiten hier perfect op aan: meer cadeau tips voor een vrouw.

De beste cadeau tips voor een man

Mannen zijn vaker blij met een high-tech cadeau of een leuke gadget. Een extra tip: denk ook eens aan een activiteit in plaats van een materieel cadeau. Een leuke ervaring is een cadeau voor het leven!

Meer cadeau tips voor een man.

Cadeau ideeën voor een bankhanger

Hoezo moet je per se de wijde wereld in om lol te hebben? Soms hoef je niet verder te kijken dan je eigen woonkamer. De gouden cadeau tips voor een echte bankhanger vind je hier.

Cadeau tips voor een echte levensgenieter

Je bent op zoek naar een cadeau voor een echte bourgondiër, maar je wilt niet weer met een fles wijn op de proppen komen. Logisch, want ook voor een levengenieter is er echt wel iets origenelers te vinden! Ga naar cadeau tips voor bourgondiërs.

Leuke cadeaus voor een gadgetfreak

Zelf geen verstand van gadgets, maar op zoek naar een cadeau voor iemand die helemaal weg is van de laatste gadgets en hebbedingetjes? Geen nood: de beste gadgets en aanverwanten.

Onvergetelijke cadeaus voor thrillseekers

Voor de echte avonturiers en thrillseekers kan het niet gek genoeg. Moeilijk om voor een thrillseeker een goed cadeau te vinden? Niet met onze cadeau tips voor thrillseekers!

De beste cadeau tips voor een woonstylist

Hippe kussentjes, gave prints en trendy accessoires: bij Wammes vind je het perfecte cadeau voor de echte woonstylist. Daarmee kunnen ze helemaal los met de nieuwste designtrends voor in huis, in de tuin of op kantoor.

Cadeau ideeën voor een workaholic

All work and no play? Bij Wammes houden we wel van een uitdaging! Met onze handige cadeausuggesties zorg je dat zelfs de ergste workaholic even niet meer aan die naderende deadline denkt. Ga naar de cadeau tips voor workaholics.

Cadeaus voor globetrotters

Cadeaus voor echte reizigers, om nog eens stil te staan bij die supergave reis van toen, of om alvast te dagdromen over de volgende bestemming. De beste cadeau tips voor reizigers.

De beste cadeau tips voor een trendwatcher

Als je een cadeau zoekt voor iemand die altijd de laatste trends volgt is dat niet altijd makkelijk. Je wilt immers niet aankomen met een cadeau van vorig jaar! Lees daarom onze cadeau tips voor een trendwatcher.

Cadeau ideeën voor sporters

‘Harder, better, faster, stronger’: het kan altijd beter. Of je nou iets zoekt voor een die-hard sportfanaat, beginnende sporter of voor iemand die gewoon wel wat beweging kan gebruiken, wij hebben het ideale cadeau. Op uw plaatsen, klaar… af.

Direct naar de cadeauzoeker

In onze cadeauzoeker kun je specifieke cadeaus voor iedereen makkelijk vinden. Neem de persoon voor wie het cadeau is in gedachten, kies passende afbeeldingen voor hem of haar en bepaal het budget. Je krijgt dan direct een overzicht van relevante cadeaus.