Ben je op zoek naar een leuk Valentijnscadeau voor een vrouw? Wij helpen je verder met de beste cadeautips! Wil je meer ideeën? Probeer ook de cadeauzoeker voor vrouwen.

Wat geef je nu aan dat leuke meisje of vrouw met Valentijn? Dat hangt natuurlijk af van hoe jullie relatie is. Weet ze überhaupt dat je haar leuk vindt? Zijn jullie een paar maanden aan het daten? Of zijn jullie al jaren samen en is Valentijn om mooie aanleiding om haar eens te verrassen met iets romantisch. De Lui van Wammes snappen dat het lastig kan zijn om een passend cadeau te vinden. Daarom hebben we een lijstje speciaal met Valentijnscadeaus gemaakt.

/_nuxt/img/dee-copper-and-wild-4b9Talfia6c-unsplash.15e8ac2.jpg

Lekker genieten

Wie houdt nu niet van chocolade en bonbons? Ontwerp zelf de giftbox en verras je Valentijn met deze luxe bonbons.

Een geschenkset van Rituals is altijd fijn om te krijgen. Welke Valentijn wil hier niet mee verrast worden?

Romantische sfeer

Wat is een romantische avond zonder kaarslicht? Dit cadeau is een echte kaars in de vorm van een hartje, waarin ook nog ledverlichting zit die voor extra sfeer zorgt.

Kaarslicht en wijn gaan goed samen voor een romantische sfeer. Laat deze wijnglazen met je eigen tekst graveren. Samen een glaasje wijn drinken op jullie liefde, wordt dan nog specialer.

Samen romantisch op pad

Zelf een zilveren ring maken. Dat is natuurlijk een romantisch cadeau voor als je iets leuks en origineels samen met je Valentijn wilt ondernemen. Succes verzekerd aangezien je door een edelsmid wordt begeleid.

Met dit cadeau overnacht je samen in een kasteeltoren. Romantisch en sprookjesachtig. Misschien wel een ultiem Valentijnscadeau.

Iets liefs

Een knuffelbeer is een lief cadeau. Helemaal als je een lieve tekst of foto op het T-shirt van de beer laat drukken. Met deze teddybeer laat je trouwens wel heel veel liefde zien. Hij is namelijk 135cm groot!

Voor als je het een beetje spannend vindt...

Vind je het toch een beetje spannend en durf je je Valentijn niet zelf iets te geven? Dan zijn brievenbusbloemen een romantisch idee! Natuurlijk ook een fijn cadeau voor als je simpelweg niet bij haar in de buurt kunt zijn op 14 februari.

Direct naar cadeaus voor vrouwen

In onze cadeauzoeker vind je cadeaus voor vrouwen. Neem haar in gedachten, kies passende afbeeldingen voor haar en bepaal het budget. Je krijgt dan direct een overzicht van originele cadeaus.