Je bent op zoek naar een cadeau voor een vrouw. Misschien je partner, je moeder, of gewoon een vriendin. Maar, je bent er nog niet uit wat je moet geven. Je hebt geen inspiratie voor een leuk cadeau, of misschien ken je haar al heel lang en heb je het gevoel dat je alles al een keer hebt gegeven. Gelukkig is er Wammes.

Tip: bekijk ook onze special Valentijns-cadeautips voor vrouwen!

/_nuxt/img/v-a-tao-KGB8Ctwss90-unsplash (1).bdd044c.jpg

Elke vrouw is anders

Natuurlijk is elke vrouw anders. De ene vrouw zal het fantastisch vinden om een Rituals pakket te krijgen, de ander zal het verschrikkelijk vinden. Gelukkig zijn er toch een aantal algemene cadeau tips en richtlijnen die voor veel vrouwen van toepassing zullen zijn!

Cadeau tip: er op uit

Uit onderzoek blijkt dat mensen meer en langduriger voldoening halen uit een ervaring dan uit iets materieels. Deze kennis kunnen we uiteraard goed inzetten voor het kopen van een cadeau, want waarom geen mooie ervaring cadeau doen?

Bij een ervaring kun je natuurlijk denken aan een etentje, een weekendje weg, of een saunabezoek. Maar het kan ook een stuk origineler. Wat te denken bijvoorbeeld van een workshop parfum maken? Of iets avontuurlijkers, zoals een vliegles? Ook leuk: een classic Hollywood fotoshoot, inclusief visagie en styling.

Extra tip: zorg achteraf voor een leuk aandenken, bijvoorbeeld een ingelijste foto, of een gepersonaliseerde theemok. Zo heb je toch nog iets om te geven, en de ontvanger zal nog vaak aan de leuke ervaring terugdenken!

Geef iets groens

Niet iedereen heeft groene vingers, maar er is voor iedereen wel een passende plant te vinden. Het leuke aan een plant is dat je er elke dag plezier van hebt! Voor degene die écht geen groene vingers heeft is er de Pikaplant Jar: een plant in een gesloten ecosysteem. Je kúnt deze plant niet eens water geven, dus je kunt het ook niet vergeten!

Voor een vrouw met lichtgroene vingers is dit de cadeau tip: de Click & Grow Smart Garden. De LED verlichting zorgt automatisch voor voldoende "dag"licht voor je plantjes. Alle voedingsstoffen zitten in de bijgeleverde pod waarin ook de zaadjes zitten. En misschien nog wel het handigst, de planten krijgen automatisch water uit het waterreservoir. Je kunt dus met een gerust hart op vakantie zonder de buren te vragen voor de planten te zorgen. Dat doet de Smart Garden helemaal zelf!

Algemene tips: cadeaus voor vrouwen

Houd rekening met de leeftijd

Misschien een inkopper, maar we kunnen het beter maar gezegd hebben: niet alles wat leuk is voor een vrouw van 20 is leuk voor een vrouw van 50 en andersom. Hier houd je natuurlijk rekening mee bij het kopen van een leuk cadeau.

Wat doet ze graag

Zoek je een cadeau voor een vrouw die graag in de keuken staat ? Dan kun je zeker iets geven dat daarop inhaakt. Maar kijk uit met bijvoorbeeld kookboeken, je wilt niet de indruk wekken dat ze ergens juist niet goed in is!

Is er een verlanglijstje?

Een cadeau kopen als iemand een verlanglijstje heeft is natuurlijk een eitje! Denk vooral niet dat het beter overkomt als je veel tijd investeert om zelf iets leuks te verzinnen: dat verlanglijstje is er niet voor niks! Je kunt je er maar beter aan houden.

Direct naar de cadeauzoeker voor moeders

In onze cadeauzoeker kun je specifieke cadeaus voor moeders makkelijk vinden. Neem de persoon voor wie het cadeau is in gedachten, kies passende afbeeldingen voor haar en bepaal het budget. Je krijgt dan direct een overzicht van relevante cadeaus.