Wammes - Logo

Cadeau ideeën vader

Een cadeau kopen voor je vader is nooit makkelijk. Je kent 'm natuurlijk wel goed, maar je geeft je vader al jaren cadeaus. Hoe zorg je er nou voor dat je ook dit keer iets koopt waar hij echt blij mee is?

Speel in op de nostalgie

Allereerst is je vader natuurlijk van een andere generatie. Dat hoeft niet te betekenen dat hij niet van moderne dingen houdt, maar je kunt soms ook best op de nostalgie inspelen. Kijk bijvoorbeeld eens bij FiftiesStore voor leuke retro gadgets, zoals deze Blues Brother sleutelhanger. Een bijzonder geschikt cadeau voor een vader die altijd z'n sleutels kwijt is! Ook een leuke cadeau tip: dit afstandbestuurbare Volkswagen busje.

Of laat hem zich juist jong voelen

Wil je juist dat je vader zich weer even jong voelt? Dan geef je beter geen dingen 'van vroeger' cadeau. Kijk in plaats daarvan eens naar een hippe gadget. Houd natuurlijk wel een beetje rekening met z'n digitale vaardigheden: als je vader de muis nog tegen het scherm van de laptop aan probeert de houden om iets aan te klikken is een iPhone misschien een brug te ver. Wij hebben dé cadeau tip voor een vader die toch bij de tijd wil blijven: deze Google Home Mini. Hij begrijpt Nederlands, en dankzij de bijgeleverde chromecast kun je ook je TV ermee bedienen!

Cadeau tips voor een vader die alles al heeft

Is je vader zo iemand die zegt dat hij alles al heeft? Wij weten zeker van niet! Of heeft hij dit spel met nutteloze weetjes ook al? Let op: wij aanvaarden geen aanspraakelijkheid voor een overdaad aan nutteloze weetjes bij alle volgende familiediners.

Heeft je vader echt alles al? Denk dan eens aan een ervaring in plaats van een materieel cadeau. Of nog beter: geef eerst een ervaring en achteraf een leuke herinnering, bijvoorbeeld een ingelijstte foto. Zo blijft de herinnering fris!

Een ervaring hoeft echt niet altijd een bungeejump of parachutesprong te zijn. Wel leuk: iets dat je samen kunt doen. Bijvoorbeeld dit bierbrouwpakket, en samen met je pa de keuken in. En natuurlijk lekker opdrinken wanneer het klaar is.

Toch liever wat simpelers? Quality time met je pa kan nooit kwaad, pak bijvoorbeeld samen een film om daarna nog rustig na te praten.

Wees persoonlijk en origineel!

Wat je ook geeft: zorg dat het persoonlijk is en origineel. Met bovenstaande tips spelen we daar al aardig op in, maar als je iets wilt dat specifiek bij de persoonlijkheid van je vader aansluit kun je het beste onze cadeauzoeker gebruiken!

Direct naar de cadeauzoeker voor vaders

In onze cadeauzoeker kun je specifieke cadeaus voor vaders makkelijk vinden. Neem de persoon voor wie het cadeau is in gedachten, kies passende afbeeldingen voor hem en bepaal het budget. Je krijgt dan direct een overzicht van relevante cadeaus.