Wat geef je nu aan een stelletje cadeau? Dat hangt natuurlijk af van de gelegenheid. Bij een huwelijk geef je natuurlijk iets anders dan bij een afscheidscadeau voor een wereldreis. Wat zet je centraal? Romantiek of juist iets voor het huis? Iets samen beleven? Of juist samen ontspannen? Wammes denkt met je mee en heeft alvast een lijstje voor je gemaakt.

Tip 1

Iedereen met kleine kinderen weet dat je af en toe bewust tijd voor elkaar moet nemen. Terwijl jij op de kinderen past, gaan de ouders lekker naar de film. Of als jij geen oppasheld bent, regelen ze zelf de oppas.

Tip 2

Wie is er de baas thuis? Met dit cadeau kan een stelletje op speelse wijze om de macht strijden.

Tip 3

Zoek je een cadeau met een knipoog? Dit boek is het tegenovergestelde van een bucket-list. Voor stellen die drukker zijn met allerlei verplichtingen dan met elkaar.

Tip 4

Voor hardwerkende stellen of voor echte luilakken, in beide gevallen is een hangmat een fijn cadeau. Heerlijk chillen in de tuin, zalig.

Tip 5

Even samen bijkomen. Lekker in de sauna of jacuzzi. In drukke tijden is een romantische privé welness met overnachting natuurlijk een fantastisch cadeau.

Tip 6

Met dit spel moet je samenwerken zonder te communiceren. Hoe goed voel je elkaar aan? Ontdek het met dit cadeau.

Zoek je een cadeau voor een man of vrouw?

Gebruik nu onze unieke cadeauzoeker! Neem de persoon voor wie het cadeau is in gedachten, kies passende afbeeldingen voor hem en bepaal het budget. Je krijgt dan direct een overzicht van relevante cadeaus.